onsdag 9 december 2009

Dofter

Igår när jag var ute och gick kände jag doften av gammal terpentin som någon satt eld på, jag var ute med två stycken och jag frågade om dom kände doften men dom bara kollade på mig som om jag vore helt galen...

Funderar på om det kan vara en ledtråd till dom andra dofterna.

Inatt var det dags igen och drömma om konstiga figurer,som väste..
jag ser den klart och tydligt
den e skrämmande

3 kommentarer:

  1. Det kanske är en olycka på gång, du behöver själv inte vara med i en olycka. Räcker att du hör/ser/läser om en olycka. Allt detta du nu går igenom är att tala om för dig att du är medial + att de du upplever är ett sätt att stärka dig. Inget att vara rädd för!
    Ps. Jag har gått igenom de du nu går igenom, i början kan de kännas skrämmande men det går över man får mer kontroll o de kommer o kännas självklart en del av dig.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hmm, märkligt det där med dofter. Har varit med om liknade, kan tyda på olika saker. Är det något varsel så lär du nog märka det inom ett par dagar. Så brukar det vara för mig. Eller så hade det kanske hänt något på platsen som du passerade.
    Konstigt också med de där varelserna du drömmer om. Om de återkommer - försök fråga dem (i tankarna) vad de vill, varför de stör dig. Eller be dem bara försvinna. Själv har jag lugnt sedan ca 2 veckor tillbaka.
    Jag länkar (här ovan) direkt till mina inlägg om rivmärken, så kan du se om dina liknar de som jag och dottern fått.
    Önskar dig en lugn natt.
    Kram,
    Eva

    SvaraRadera
  3. Usch, hoppas du slipper dom där drömmarna!

    Anledningen till att jag är orolig är att en kompis till mig har varit med i en bilolycka o blivit svårt skadad... :(

    SvaraRadera